,

Μαρία Σάκκαρη : στα ημιτελικά του Indian Wells

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε την Πέτρα Κβίτοβα με 2-1 σετ

16 Μαρτίου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε 2-1 την Πέτρα Κβίτοβα τα ξημερώματα της Πέμπτης και πήρε το εισιτήριο για τους «4», δείχνοντας έτοιμη για πολύ μεγάλα πράγματα.

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε ευτυχισμένη μετά την πρόκριση επί της Κβίτοβα . Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού είχε μόνο τα καλύτερα να πει για την Τσέχα αντίπαλο της ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχία της, τονίζοντας πως ήταν ένα από τα μεγαλύτερα comeback στη καριέρα της.

«Είναι από τις παίκτριες που σέβομαι περισσότερο. Έχει κερδίσει τόσους τίτλους, αλλά πάνω από όλα είναι μια εκπληκτική κοπέλα, πολύ καλός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο εξαιρετική τενίστρια, είναι η προσωπικότητά της, όλα όσα πέρασε στην καριέρα της, τη σέβομαι πολύ και είμαι σίγουρη ότι όλου στα αποδυτήρια τη σέβονται όσο κι εγώ» είπε αρχικά η 27χρονη αθλήτρια και συνέχισε:

«Ναι, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα comeback στην καριέρα μου, διότι όχι μόνο ήμουν πίσω με σετ και μπρέικ, αλλά με έκανε να παίζω σαν ερασιτέχνης στο πρώτο σετ. Έπαιζε πάρα πολύ καλά. Έπρεπε να προσπαθήσω να συγκεντρωθώ σε διαφορετικά πράγματα, να κοιτάξω στην άλλη πλευρά του φιλέ και να δω τι μπορώ να κάνω καλύτερα για να τη βάλω σε άβολη θέση. Νομίζω ότι πέτυχε, προσπάθησα να παίξω πιο physical και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι χρειάζομαι πεντικιούρ, γιατί τα δάχτυλά μου έχουν ματώσει».(πηγη)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024