,

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

12 Μαρτίου 2023

του/της Newsroom

Πέντε άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων τρεις ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, σε περιοχές της Βοιωτίας (Θήβα, Κάστρο και Δήλεσι) και της Εύβοιας (Χαλκίδα), μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας Βοιωτίας, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Ειδικότερα, σε 5 διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024