Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Α/Κ Τατοΐου και Πύρνας

Έως και την Τετάρτη 29 Μαρτίου

28 Μαρτίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η Νέα Οδός ενημερώνει αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου έως και Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Πύρνας, για την αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας, ότι θα ισχύσει παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν στη Φάση Α από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 21:00 έως και την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 06:00.

Ειδικότερα υπενθυμίζεται ότι θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας (από 16,6ο χλμ έως 17,6ο χλμ) καθώς και των δύο κλάδων εισόδου του Α/Κ Τατοΐου της κατεύθυνσης προς Λαμία κατά τη διάρκεια των οποίων οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία θα οδηγούνται μέσω πρόσθετης κατακόρυφης σήμανσης και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Πύρνας).

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Ιουνίου 2023