Το Λύκειο Ελληνίδων Λιβαδειάς βράβευσε τον Παναγιώτη Αγνιάδη (φωτογραφίες)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Φίλιππος

21 Μαρτίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Παράρτημα Λιβαδειάς του Λυκείου Ελληνίδων με τίτλο “Εντύθηκε, Στολίστηκε, Στο Φόρο Κατεβαίνει”, στις 19 Μαρτίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Παναγιώτης Αγνιάδης, τιμήθηκε με βραβείο για τη στήριξή του σε Σωματεία, Συλλόγους και φορείς που προάγουν τον πολιτισμό και την κληρονομιά.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αγνιάδης: “Χθες βράδυ στην άριστη εκδήλωση που οργανώθηκε η τιμή στο πρόσωπο μου, γίνεται τιμή για όλα τα μέλη του ΔΣ, αλλά και τιμή στον επιχειρηματικό κόσμο που είναι πάντοτε κοντά στην κοινωνία που δημιουργεί και ελπίζει! Το Επιμελητήριο Βοιωτίας στηρίζει διαχρονικά τέτοιες ενέργειες.”
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Πρόεδρος των Περιφερειακών Επιμελητηρίων Στερεάς και Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Παναγιώτης Αγνιάδης, έχει χαρακτηρισθεί ως μορφή, για τον Επιμελητηριακό θεσμό.
Μάλιστα ο κ. Αγνιάδης έχοντας διαγράψει μία λαμπρή πορεία στο πλευρό των επιχειρηματιών όχι μόνο της Βοιωτίας, έχει φανεί ανώτερος των περιστάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Ιουνίου 2023