Προσωρινά σε κυκλοφορία το τμήμα Παραλία Στομίου – Πλατάνα

Από Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

12 Απριλίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Την απόφαση να τροποποιηθούν προσωρινά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εργοταξιακού χαρακτήρα που ισχύουν στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου θωράκισης και αναβάθμισης του παραλιακού τμήματος Στόμιο-Πλατάνα, με τίτλο «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟΜΙΟ – ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ Ε.Ο. 8 (ΟΞΥΛΙΘΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΑ) ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 30-12-2019 & 7-1-2020 (ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ «ΖΗΝΟΒΙΑ» «ΗΦΑΙΣΤΙΩΝ»)», έλαβε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας κατά την 6ηη Τακτική Συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 04 Απριλίου 2023.

Συγκεκριμένα, για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας για τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα, εγκρίθηκε η παράδοση σε κυκλοφορία του τμήματος της επαρχιακής οδού Στόμιο – Διασταύρωση με Ε.Ο. 8 (Οξύλιθος – Πλατάνα), από αύριο Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023.  Στην συνέχεια, από την Τρίτη 25 Απριλίου έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, θα διακοπεί εκ νέου η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει μεριμνήσει για την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας και σήμανσης, προκειμένου ο δρόμος να ανοίξει με ασφάλεια.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την απαρέγκλιτη εφαρμογή της τοποθετημένης σήμανσης και την τήρηση των διατάξεων του ΚΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαΐου 2024