Δέκα ασπρόμαυρα looks που θα αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Black & White

22 Μαΐου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

Αναμφισβήτητα εάν ερωτηθούμε ποια χρώματα είναι all time classic, το μυαλό μας θα πάει αυτόματα στο μαύρο και στο λευκό. Τα δύο (άκρως) αντίθετα χρώματα της χρωματικής παλέτας μας εξυπηρετούν βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε διαχρονικά σύνολα για κάθε περίσταση.

Με την επιστροφή της minimal τάσης των 90s, μας δίνεται η ευκαιρία να έχουμε μεγαλύτερη γκάμα επιλογών σχετικά με τα looks μας και τους συνδυασμούς που μπορούμε να δημιουργήσουμε. Λόγω της επικαιρότητας του μινιμαλισμού βλέπουμε να κυριαρχούν οι γήινες όπως και οι ουδέτερες αποχρώσεις τόσο σε μονοχρωματικά looks όσο και σε συνδυασμό μεταξύ τους δίνοντας μας τη δυνατότητα να ταιριάξουμε κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας μεταξύ τους για κομψά και elevated σύνολα.

Ένα από τα πιο κομψά και διαχρονικά matching combos που μπορείς να κάνεις στην εμφάνιση σου είναι χωρίς αμφιβολία το black & white. Ιδανικό να σε βγάλει ασπροπρόσωπη και πολύ καλοντυμένη σε κάθε περίσταση, ένα ασπρόμαυρο σύνολο θα γίνει το αγαπημένο σου.

Παρακάτω 10 κομψά looks που μπορείς να δημιουργήσεις με κομμάτια σε λευκή και μαύρη απόχρωση. 

Συνδύασε το λευκό σου παντελόνι με μία μαρινιέρα με λευκή βάση και μαύρες ρίγες για ένα black & white navy look.

Φόρεσε ένα λευκό φόρεμα και επέλεξε να ολοκληρώσεις το σύνολο σου αποκλειστικά με αξεσουάρ μαύρου χρώματος.

Για ένα office look ή για την βραδινή σου έξοδο επέλεξε να φορέσεις μία midi φούστα και να την συνδυάσεις με μαύρο πουκάμισο ή μαύρο pussybow. Για μία περισσότερο casual επιλογή μπορείς να διαλέξεις μία λευκή denim φούστα και να την συνδυάσεις με μαύρο crop top, tank top ή T-shirt.

Φόρεσε τη λευκή σου παντελόνα με ένα μαύρο T-shirt ή crop top και ολοκλήρωσε το look σου με μαύρα παπούτσια και μαύρη τσάντα. Εάν ο καιρός το απαιτεί επέλεξε ένα μαυρό cardigan ή μαύρο denim jacket.

Φόρεσε την λευκή σου πουκαμίσα με ένα μαύρο παντελόνι για ένα κομψό day to night outfit.

Δημιούργησε contrast στο look σου χωρίζοντας χρωματικά το bottom από το top μέρος. Αυτό μπορείς να το κάνεις εξίσου πετυχημένα φορώντας είτε μαύρο παντελόνι με λευκό top και λευκό blazer είτε λευκό παντελόνι με μαύρο top και μαύρο blazer. 

Φόρεσε το μαύρο slip dress σου από το πρωί συνδυάζοντας το με ένα λευκό T-shirt. Επέλεξε να ολοκληρώσεις το look σου με αξεσουάρ σε αντίστοιχα χρώματα. 

Επένδυσε σε ένα black & white two piece. Ολοκλήρωσε το σύνολο με λευκό ή μαύρο blazer και λευκά αξεσουάρ.

Για το πρωί στο γραφείο ή για μία επίσημη περίσταση φόρεσε μία μαύρη παντελόνα και συνδύασε τη με λευκό πουκάμισο ή λευκό pussybow ενώ μία λευκή τσάντα είναι αυτή που θα αλλάξει την ασπρόμαυρη ισορροπία του look. Για ένα updated αποτέλεσμα μπορείς να επιλέξεις παπούτσια σε metallic αποχρώσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ