,

Η Ιβάνκα Τραμπ στους Δελφούς-Οι φωτογραφίες και το μήνυμα της κόρης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Οι Δελφοί εντυπωσίασαν την Ιβάνκα Τραμπ που βρίσκεται στην Ελλάδα και δείχνει να το απολαμβάνει. Η περιήγηση της κόρης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στη χώρα συνεχίζεται…

31 Μαΐου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η Ιβάνκα Τραμπ ανακαλύπτει τις ομορφιές της Ελλάδας και εμφανίζεται εντυπωσιασμένη. Στους Δελφούς πόζαρε με τον σύζυγό της και ανέβασε φωτογραφίες στα social media.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε επισκεφθεί την Ακρόπολη και το αρχαιολογικό μουσείο. «Ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης ευφυΐας» είχε γράψει στο Instagram μετά την ξενάγηση.

Σε πρόσφατες φωτογραφίες της που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, η Ιβάνκα Τραμπ έγραψε στη λεζάντα: «Γνώρισε τον εαυτό σου. Αυτά ήταν τα λόγια που ήταν χαραγμένα πάνω από την είσοδο του ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς.

Προτού θέσουν οποιαδήποτε ερώτηση στους Θεούς, το Μαντείο των Δελφών απαιτούσε από τους ταξιδιώτες να ερευνήσουν τον εαυτό τους – ενθαρρύνοντας τον αυτοαναλογισμό και την αυτογνωσία. Η επιγραφή, μια βασική αρχή για την προσωπική ανάπτυξη και σοφία, χρησίμευε ως υπενθύμιση σε όσους αναζητούσαν καθοδήγηση από το Μαντείο ότι η αληθινή σοφία ξεκινά με την κατανόηση του εαυτού τους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Ιβάνκα Τραμπ είχε επισκεφθεί πριν από λίγες μέρες την Ακρόπολη και το αρχαιολογικό μουσείο μαζί με τον σύζυγό της, αναρτώντας φωτογραφίες στο Instagram, τις οποίες συνόδευσε με ένα κείμενο από τις εντυπώσεις της.

Πηγή: newsit

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024