,

Με επιτυχία η συναυλία-αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό στην Αταλάντη

Συναυλία «Αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανό» στην Πλατεία Αταλάντης του Δήμου Λοκρών

29 Μαΐου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 στην πλατεία Αταλάντης η συναυλία «Αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανό», τιμώντας τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη που έφυγε από τη ζωή το 2019, με την συμμετοχή της Έντεχνης Ορχήστρας του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων Ο.Τ.Ε Νομού Αττικής και του Χορευτικού του ΝΠΔΔ για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό του Δήμου Λοκρών.

Γνωστές ερμηνείες σε στίχους Νίκου Γκάτσου, Μάνου Λοΐζου, κ.α. κράτησαν το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο και το ταξίδεψαν με τραγούδια που έχουν μείνει χαραγμένα στην μνήμη όλων. Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές συνεχάρη τα μέλη της έντεχνης ορχήστρας παραδίδοντας τους τιμητική πλακέτα για την συμμετοχή τους στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου.

Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Λουκάς, ο Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας κ. Χρήστος Καλλής, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Βάσω Σίμου Παλαιολόγου, ο Πρόεδρος του Ωδείου κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ για την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νικόλαος Λιόλιος, κ. Βασίλειος Κυριαζής, κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος και πλήθος κόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024