Ο Γιάννης Οικονόμου με το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας

Συνάντηση του υποψήφιου Βουλευτή

3 Μαΐου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Γιάννης Οικονόμου συναντήθηκε, χτες, με το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας στα γραφεία του, στη Λαμία.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ο ιατρικός κόσμος της χώρας κράτησε όρθια την ελληνική κοινωνία και στήριξε αποφασιστικά το κράτος στη διάρκεια της πανδημίας. Η ευγνωμοσύνη σας για αυτή τους τη συνδρομή όσο και το γενικότερο έργο τους είναι διαρκής.

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με  ιατρούς της περιοχής μας για τις παρεμβάσεις που έκανε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να στηρίξει με κάθε πρόσφορο μέσο τη Δημόσια Υγεία.

Για τα βήματα που έγιναν, ήδη, από την Κυβέρνησή μας και τα βήματα που απομένουν να γίνουν μετά τη μεγάλη νίκη, για να βελτιστοποιηθούν οι παροχές της πρωτοβάθμιας υγείας.

Για τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες δημόσιας υγείας του τόπου μας, προς όφελος του συνόλου των συμπολιτών μας.

Για την πρόληψη και τη σημασία της στην προαγωγή της υγείας, όπως για παράδειγμα με το πρόγραμμα «Σπύρος Δοξιάδης».

Διαπίστωσα για ακόμη μια φορά ότι ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου εκτός από πλήρη γνώση του υγειονομικού χάρτη της περιοχής μας, έχουν πολύ ουσιαστικές προτάσεις για τον χώρο της υγείας τόσο γενικά, όσο και για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ίδιας της περιοχής μας.

Η υγεία αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και η βελτίωση των υποδομών και παροχών αποτελεί δέσμευση, ώστε να είναι η Φθιώτιδα πάντα μπροστά, τώρα πιο δυνατά.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024