Ο Λαός ψηφίζει ηγέτες

Η Νέα Δημοκρατία με τον Κ. Μητσοτάκη αρχηγό, δεν σταματά το μεταρρυθμιστικό της έργο, ίσως ούτε και με αυτή την τετραετία

21 Μαΐου 2023

του/της Newsroom

Η σημερινή ψηφοφορία και η διαμόρφωση της νίκης για τη Νέα Δημοκρατία, που λίγοι θα μπορούσαν να την ισχυριστούν μέχρι χθες, δείχνει ότι ο Λαός ακόμη και με απλή αναλογική επιλέγει στιβαρούς ηγέτες. Ηγέτες που εμπνέουν σιγουριά και έχουν αποδείξει ότι είναι σταθεροί στις θέσεις τους, ικανοί να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους, όσο δύσκολες και απρόβλεπτες καταστάσεις να αντιμετωπίζουν στην τετραετία.

Ο σημερινός πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το 2016 που ανέλαβε την ηγεσία της βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις προτιμήσεων των Ελλήνων, χωρίς ούτε μια φορά να βρεθεί σε δεύτερη θέση μέχρι σήμερα. Ο Ελληνικός Λαός προφανώς έχει διακρίνει τις ικανότητές του και επιδοκιμάζει τις θέσεις του, όπως και τη σταθερότητα λόγων και έργων.

Δεν θα καθίσουμε να αναλύσουμε σήμερα τα επιτεύγματά του, όμως θα πρέπει να μάθουν αρκετοί ακόμη να τον ακούν γιατί έτσι θα γνωρίζουν τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει. Το σημερινό αποτέλεσμα το είχε ανακοινώσει χθες Σάββατο και σήμερα το πρωί, λίγο μετά την ψηφοφορία του.

Δυστυχώς για όσους δεν θέλουν να τον ακούσουν βρίσκονται εκτός πραγματικότητας και προ εκπλήξεων. όπως συνέβη και στις σημερινές εκλογές και θα δουν και στη συνέχεια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι έχει τη μεγάλη στόφα του ηγέτη και η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού του το αναγνωρίζει και τον εμπιστεύεται. Η Νέα Δημοκρατία με τον Κ. Μητσοτάκη αρχηγό, δεν σταματά το μεταρρυθμιστικό της έργο, ίσως ούτε και με αυτή την τετραετία. Ο ίδιος μιλά για την Ελλάδα του 2030. Ας το θυμούνται όσοι θέλουν να γνωρίζουν που βαδίζει η χώρα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024