,

Συνέδριο για την ενέργεια και τους φυσικούς πόρους στη Χαλκίδα – Δωρεάν συμμετοχή

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

9 Μαΐου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Συνέδριο με τίτλο: «Energy MAterials and NATural rEsources (EMANATE)» διοργανώνει στη Χαλκίδα, στις 11 και 12 Μαΐου 2023, το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Υλικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με την υποστήριξη του Ερευνητικού Ινστιτούτου Ενέργειας ΕΚΠΑ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Το “EMANATE23” φιλοδοξεί να συγκεντρώσει στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα ειδικούς από τον ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανία και τους εμπλεκόμενους διοικητικούς οργανισμούς, προκειμένου να συζητήσουν για τις εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας, των υλικών και των φυσικών πόρων.

Στο “EMANATE23” η εγγραφή και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

«Ένα σημαντικό γεγονός λαμβάνει χώρα στην Περιφερειακή ενότητα Ευβοίας, στην πόλη της Χαλκίδας. Ένα διήμερο επιστημονικό συνέδριο, στο οποίο είναι τιμή μας να συμμετέχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες διεθνούς βεληνεκούς, με δωρεάν συμμετοχή», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Βαρδακώστας και πρόσθεσε: «Ως Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενθαρρύνουμε το σχεδιασμό τέτοιων δράσεων και στηρίξουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες».

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου:

EMANATE Conference 11 & 12-05-2023 Program

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Σεπτεμβρίου 2023