ΤΑΙΠΕΔ: Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης φοιτητών και αποφοίτων ΑΕΙ

Σε συνεργασία με ΕΜΠ και Πάντειο

12 Μαΐου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

Τη συνεργασία του με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όπως το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, με σκοπό την υλοποίηση προγράμματος πρακτικής Άσκησης για φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων και αποφοίτους, ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), εταιρεία μέλος του Υπερταμείου.

Μέσω της συνεργασίας με τα εν λόγω Πανεπιστήμια, το ΤΑΙΠΕΔ προσφέρει την ευκαιρία σε νέες και νέους να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία στο αντικείμενο των σπουδών τους σε συνθήκες πραγματικού περιβάλλοντος εργασίας με σύμβαση πρακτικής άσκησης διάρκειας οκτώ μηνών.

Το πρόγραμμα θα εφαρμόζεται δύο φορές ετησίως και οι θέσεις εργασίας θα προκύπτουν ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.

Στο πλαίσιο του πρώτου προγράμματος πρακτικής άσκησης, το ΤΑΙΠΕΔ καλεί μεταπτυχιακούς φοιτητές και αποφοίτους να υποβάλλουν αιτήσεις για την πλήρωση θέσεων στο Τμήμα Αρχής Σχεδιασμού Λιμένων, τη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας και το Τμήμα Βιώσιμης Ανάπτυξης, ESG και Κλιματικής Αλλαγής του Ταμείου.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, το αντικείμενο απασχόλησης, τα απαιτούμενα προσόντα/δεξιότητες και τον τρόπο υποβολής αιτήσεων υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ταμείου είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2024