Θλίψη για τον χαμό του περιφερειακού υπαλλήλου Αριστείδη Σώχου

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα για τον αδόκητο χαμό του υπαλλήλου Αριστείδη Σώχου

2 Μαΐου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η οικογένεια της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, και ιδιαίτερα το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Κ. Σανίδα, σήμερα θρηνούν. Έχασαν έναν σπουδαίο υπάλληλο, έναν άριστο επαγγελματία, έναν εξαίρετο και σπάνιο άνθρωπο. Ο εκλιπών Αριστείδης Σώχος του Κοσμά, κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων γεωπόνων, υπήρξε στέλεχος της υπηρεσίας μας για πάνω από 40 χρόνια.

Στην εμπειρία του, τις γνώσεις, το ήθος, την εργατικότητά του, την ανιδιοτέλεια, την υπευθυνότητα, την καθαρή ματιά, την άψογη κρίση του στηρίχθηκε για δεκαετίες η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π. Ε. Φθιώτιδας, καθώς επίσης και η Ανοιχτή Δομή Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων Θερμοπυλών στην οποία είχε ορισθεί Προϊστάμενος με απόφαση Περιφερειάρχη από το 2016.

Δυναμικός και αγωνιστικός, ο Άρης δεν κατέθετε ποτέ τα όπλα. Εργάστηκε με εντιμότητα και αφοσίωση δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό, συνεργαζόμενος με όλους τους συναδέλφους του και πάντα προστατεύοντας τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες της Δομής.

Ιδιαιτέρως αγαπητός, πάντοτε αξιοπρεπής, ο Άρης ήταν εδώ για όλα και για όλους, έδινε λύσεις, δεν υπολόγιζε ωράρια, ήξερε πώς να χειριστεί την κάθε κατάσταση. Ήταν εδώ στις χαρές και τις λύπες. Κυρίως στα δύσκολα.

Γιατί ο Άρης υπήρξε, πάνω απ’  όλα, άνθρωπος της προσφοράς. Νοιαζόταν και φρόντιζε για όλους. Με διάθεση αυτοθυσίας πολλές φορές, με πείσμα αλλά με απέραντη καλοσύνη κι αγάπη.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Π. Ε. Φθιώτιδας τον αποχαιρετούν κι εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για αυτή την απώλεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024