,

Δείτε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί ενόψει του νυχτερινού αγώνα Evripos night run

Αναλυτικά τα κυκλοφοριακά μέτρα

8 Ιουνίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, στην Χαλκίδα διεξάγεται ο νυχτερινός αγώνας δρόμου σε δημόσιο δρόμο με την επωνυμία «EVRIPOSNIGHTRUN 23».

Στο πλαίσιο της ασφαλούς διεξαγωγής του, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί σε κλειστή διαδρομή, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα αφορούν την κίνηση σχεδόν σε όλη την πόλη.

Για τον λόγο αυτό θα ισχύσουν τα παρακάτω κυκλοφοριακά μέτρα:

Από τον Κόμβο της Λιανής Άμμου προς το κέντρο.

Η κίνηση από τον κόμβο της Λιανής Άμμου με κατεύθυνση προς το κέντρο της Χαλκίδας θα εκτραπεί από ώρα 19:00 έως 22:00. Η πρόσβαση θα είναι δυνατή από την οδό Αρεθούσης.

Από τον Κόμβο της Λιανής Άμμου & Κόμβο Αγ. Στεφάνου προς Βοιωτική ακτή και Κάνηθο.

Η πρόσβαση θα γίνεται μόνο μέσω της Υψηλής Γέφυρας.

Από Κάνηθο και Δημοτική Κοινότητα Ανθηδόνας, προς κέντρο, Βόρειο ή Νότιο Εύβοια.

Η πρόσβαση θα γίνεται μόνο μέσω της Υψηλής Γέφυρας

Η πρόσβαση προς την συνοικία της Κανήθου θα γίνεται μέσω της οδού Νικοδήμου

Οι οδικές αρτηρίες  με κατεύθυνση την παλαιά γέφυρα θα είναι κλειστοί για την κυκλοφορία των οχημάτων, δηλαδή: Κατσικογιάννη , Ρεγκούκου, Μιαούλη, Τζιαρντίνι και Φαρμακίδου, από ώρα 19:30 έως 22:30.

Οι οδοί Ελ Βενιζέλου από το ύψος του ΟΤΕ, Κακαρά , Αγγ. Γοβιού από ώρα 20:00 έως 21:30.

Η κυκλοφορία στην Παλαιά Γέφυρα θα διακοπεί ολικά από ώρα 20:45 έως 21:15.

Τέλος, παρακαλούνται οι οδηγοί που έχουν σταθμευμένα τα οχήματά τους κατά μήκος της διαδρομής των αγώνων, να μην τα μετακινήσουν κατά την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.

  • Για τις κατηγορίες των αγώνων (1000 μ., 5,5 και 10,5 χλμ), επισυνάπτουμε στο παρόν δελτίο τους χάρτες των διαδρομών.

Έκτακτη ενημέρωση για τη συμμετοχή σας στο «EVRIPOSNIGHTRUN23»

Σύμφωνα με την προκήρυξη η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής, έληξε χθες Τετάρτη 7/6. Λόγω όμως του έντονου ενδιαφέροντος και για όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή έστω και την τελευταία στιγμή, η ιστοσελίδα μας θα παραμείνει ανοικτή από αύριο το πρωί της Παρασκευής (9/6) έως και το Σάββατο (10/6) και μέχρι ώρα 13:00.

Για την εφαρμογή όλων των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς και για την πολύτιμη βοήθεια και καθοριστική συμβολή τους στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, ευχαριστούνται προκαταβολικά:

Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας -Τροχαία Χαλκίδας, Λιμενική Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Σώμα Σαμαρειτών Ερυθρού Σταυρού, Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης Εύβοιας (S.A.S), Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου 4 Χ 4, ΜΟΤΟ Πασχαλίδης, Νέο Ποδηλατικό Όμιλο Χαλκίδας, Ποδηλάτες Χαλκίδας και Εθελοντές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Οκτωβρίου 2023