Γ. Οικονόμου από Καρδίτσα: Η Κυβέρνηση εξασφάλισε για τη χώρα προοπτική (φωτό)

Επίσκεψη στο Νομό Καρδίτσας: Καρδίτσα, Μουζάκι, Παλαμάς, Σοφάδες με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

8 Ιουνίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, τον Τάκη Θεοδωρικάκο, τους Υποψήφιους Βουλευτές Κώστα Τσιάρα, Γιώργο Κωτσό, Ασημίνα Σκόνδρα και τα κομματικά στελέχη, ο Γιάννης Οικονόμου, βρέθηκε χτες στην Καρδίτσα, το Μουζάκι, τον Παλαμά και τις Σοφάδες, συνάντησε κατοίκους και μίλησε μαζί τους.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου: “Έχουμε μπροστά μας μια καινούρια εκλογική αναμέτρηση και θέλουμε ισχυρή εμπιστοσύνη, ισχυρή στήριξη και ψήφο στη Νέα Δημοκρατία, ακόμη πιο δυνατά, ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ένας ισχυρός Πρωθυπουργός για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Πρόοδο και προκοπή και εγγυάται τη συνέχιση της ανοδικής πορείας

Στην Περιφέρεια οι πολίτες γνωρίζουν ότι το κράτος και η Κυβέρνηση στάθηκαν αρωγοί στις πρωτόγνωρες κρίσεις που γνώρισε η Πατρίδα μας και ταυτόχρονα πραγματοποίησαν σημαντικά βήματα σε μια σειρά από τομείς: στον πρωτογενή τομέα, την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, την ασφάλεια του πολίτη, την ενίσχυση κρίσιμων υποδομών.

Γνωρίζουν, κυρίως, ότι ο Πρωθυπουργός που μείωσε τους φόρους, έχει την αξιοπιστία να τους πείσει ότι θα είναι ο Πρωθυπουργός που θα αυξήσει τις απολαβές. Η Κυβέρνηση που εξασφάλισε για τη χώρα μας την ασφάλεια, τη προοπτική, την πρόοδο, την προκοπή, το ενισχυμένο γεωστρατηγικό και γεωπολιτικό αποτύπωμα, είναι αυτή που εγγυάται τη συνέχιση αυτής της ανοδικής πορείας.

Ο δρόμος αυτός περνά μέσα από τη μαζική συμμετοχή και υπερψήφιση της Νέας Δημοκρατίας, την εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Δείτε φωτογραφίες:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024