Το φάντασμα του Κάστρου

"Αρραβωνιάστηκαν" Καθαροσπόρης με Βάκα - Πολλά τα χρήματα στη ΔΕΕΠ - Το σκάφος του προέδρου

28 Ιουνίου 2023

του/της Newsroom

– Σε αρραβώνα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχουν προχωρήσει η νυν δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα και ο περιφερόμενος αντιδήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης. Αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο δεύτερος ήρθε σε επικοινωνία με τους περισσότερους από τους φερόμενους ως υποψήφιους δημάρχους, στη Χαλκίδα, οι οποίοι και δεν ενδιαφέρθηκαν για την πρότασή του – για προφανείς λόγους – φαίνεται να βρήκε στέγη στο Μέγαρο Κότσικα. Ο σκοπός πάντα δεν αγιάζει τα μέσα…

– Κανείς δεν κατάλαβε γιατί ο Αποστόλης μοίραζε γλυκά την Δευτέρα των εκλογών. Γιατί πώς να το κάνουμε, την πίκρα την πήρε, μαζί με τους φίλους του από την Ν. Λάμψακο. Ποντάρισαν για δεύτερη φορά και απέτυχαν παταγωδώς. Φαίνεται ότι η μπογιά τους άρχισε να μην πιάνει και μάλλον ήρθε να ξετυλιχτεί και το υπόλοιπο κουβάρι.

– Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε η ΝΔ ζήτησε από τις ΔΕΕΠ κατάσταση με μέλη για εκλογικούς αντιπροσώπους. Η σημερινή διοίκηση Μάλλιου και Γιαμαρέλου έστειλε μια παλαιότερη – το γνωρίζουμε γιατί γίναμε κοινωνοί τηλεφωνικών επαληθεύσεων από το κόμμα – και παρέλαβε κάποια χρήματα για τα οδοιπορικά τους. Εμείς όμως δεν είδαμε σε πολλά εκλογικά κέντρα αντιπροσώπους, άλλωστε γράψαμε και την Κυριακή για το 430 ΕΤ τι έγινε, ενώ πολλά στελέχη αναρωτιούνται που διατέθηκαν αυτά τα χρήματα.

– Ο πρόεδρος πήρε επιδότηση για τουριστικό ιστιοπλοϊκό σκάφος με σκοπό την εκμετάλλευση του στην ΠΕ Εύβοιας, αν δεν κάνουμε λάθος. Πληροφορίες μας λένε ότι το σκάφος αρμενίζει στη Μύκονο, αν είναι αλήθεια οι αρμόδιες υπηρεσίες κάνουν κανένα έλεγχο ή επειδή είναι πρόεδρος το αγνοούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ