,

Ευγενία Δημητροπούλου: Θρησκευτικός γάμος και Βάπτιση για τη Λαμιώτισσα ηθοποιό

Το ζευγάρι έκανε την είσοδό του στη δεξίωση με την τρίχρονη κόρη του, Εύα και ο πρώτος ρομαντικός χορός του ήταν με το τραγούδι All of me του Τζον Λέτζεντ

28 Αυγούστου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης  27 Αυγούστου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και βάφτισαν την κόρη τους.

Αρχικά έγινε ο γάμος και ακολούθησε η βάφτιση της μικρής η οποία πήρε το όνομα Ευαγγελία.

Η ηθοποιός αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής της επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό νυφικό με κρυστάλλινες λεπτομέρειες και μία λεπτή κορδέλα σε μπλε τόνο στη μέση της.

Μετά τα δύο μυστήρια ακολούθησε πάρτι στο κτήμα Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη και αρκετοί ηθοποιοί, συνάδελφοι της Ευγενίας Δημητροπούλου ήταν εκεί, όπου χόρεψαν, διασκέδασαν και μάλιστα μία φίλη της και ηθοποιός έπιασε την ανθοδέσμη.

Ευγενία Δημητροπούλου: Το πάρτι μετά τον γάμο και οι λαμπεροί καλεσμένοι- Ποια έπιασε την ανθοδέσμη; - 1

Το ζευγάρι έκανε την είσοδό του στη δεξίωση με την τρίχρονη κόρη του, Εύα και ο πρώτος ρομαντικός χορός του ήταν με το τραγούδι All of me του Τζον Λέτζεντ.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Λένα Δροσάκη, η Γωγώ Μπρέμπου, η Βέρα Μακρομαρίδου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Δέσποινα Τσούτσα η οποία παίζει στον Παράδεισο των Κυριών και ήταν η τυχερή και έπιασε και τη ανθοδέσμη.

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Δεκεμβρίου 2023