, ,

Ευκαιρία οικονομικής αναβάθμισης των Υπηρεσιών του Υπ.Α.Α.Τ. μέσα από το Π.Α.Α.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να επεκταθεί το μέτρο και στις Κεντρικές Υπηρεσίες του Υπ.Α.Α.Τ..

18 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Newsroom

  • Με σχετική απόφαση του Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπ.Α.Α.Τ. καλούνται οι Υπηρεσίες του Υπουργείου οι οποίες εμπλέκονται ως ενδιάμεσοι.

Φορείς προγραμμάτων του Π.Α.Α. να υποβάλλουν προτάσεις για την λήψη χρηματικών ποσών τεχνικής βοήθειας από το Π.Α.Α.. Η Ομοσπονδία αλλά και η Π.Ε.Γ.Δ.Υ. έχουν επιμείνει εδώ και καιρό στην άρση των ανισοτήτων στις απολαβές των εργαζομένων ανάμεσα στις Υπηρεσίες του Υπ.Α.Α.Τ..

Με την πρόσκληση αυτή γίνεται ένα σημαντικό βήμα ώστε οι Γεωτεχνικοί που εργάζονται στην εφαρμογή των προγραμμάτων του Π.Α.Α. να μπορέσουν να ανταμειφθούν για την συμμετοχή τους αυτή.

Η ανταμοιβή αυτή έρχεται να γίνει πράξη μέσα από την λήψη ποσών τεχνικής βοήθειας, τόσο για τις υποδομές λειτουργίας, όσο και για το προσωπικό.

Η Ομοσπονδία έχει εδώ και χρόνια «εργαστεί» ώστε τα αγροτικά προγράμματα να μείνουν στις Γεωτεχνικές Υπηρεσίες.

Η Ομοσπονδία με τα Πρωτοβάθμια Σωματεία πέτυχαν την παραμονή των προγραμμάτων του Π.Α.Α. στις Δ.Α.Ο. των Περιφερειών και μέσω αυτής της επιτυχίας πρέπει να γίνει περαιτέρω αγώνας για την αύξηση των ποσών τεχνικής βοήθειας για την βελτίωση των αμοιβών των Γεωτεχνικών των Ο.Τ.Α. Β΄ βαθμού.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να επεκταθεί το μέτρο και στις Κεντρικές Υπηρεσίες του Υπ.Α.Α.Τ..

Χαιρετίζουμε την δημοσίευση της πρόσκλησης και καλούμε όλες τις Γενικές Διευθύνσεις του Υπ.Α.Α.Τ. που έχουν τα κριτήρια επιλεξιμότητας (τις οποίες Γενικές Διευθύνσεις θα εργαστούμε για να επεκτείνουμε) να υποβάλλουν άμεσα αιτήματα και να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό Συναδέλφων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Σεπτεμβρίου 2023