,

Παραδοσιακό Καζάνι Σαγιά-Προϊόντα του τόπου μας: Cafeina Party και All day Event

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

26 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα καφέ ανοίγεται ο χώρος για δράσεις που θα γίνονται 1η και 3η Κυριακή κάθε μήνα. Ιππασία, τοξοβολία, μουσικό και δημιουργικό εργαστήρι, περπάτημα στο βουνό κ.α.

Το παραδοσιακό Καζάνι Σαγιά αποτελείται από μια μικρή ομάδα ανθρώπων -οικογένεια και φίλοι- που αγαπάει το καφέ, το φαγητό, το ποτό, τη δράση και τη διασκέδαση. Το πάθος αυτό, οδήγησε, στην αναζήτηση γευστικών ταξιδιών, γεμάτα αναμνήσεις αυθεντικών γεύσεων, ποιοτικών προϊόντων του τόπου. Στο χώρο μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ του ή το κρασί του με θέα το όρος Δίρφυς.

Όπως τονίζεται: “Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις21:00, σας προσκαλούμε να απολαύσουμε τον υπέροχο καφέ Portioli Evia σε διάφορες ποικιλίες του, να διασκεδάσετε στο χώρο μας σε ένα μοναδικό καταπράσινο τοπίο μέσα στη φύση με την απόλυτη θέα από τη Δίρφυ έως το Παρνασσό και να γευτείτε  εκλεκτά εδέσματα με βάση τον καφέ και όχι μόνο, συνοδευτικά καφέ από όλο τον κόσμο μονοποικιλιακά αποστάγματα, cocktails, ποικιλία μπυρών και εξαιρετικά κρασιά.

Συντροφιά μας θα είναι DJ Laios G.

Παράλληλα θα έχουμε τη δυνατότητα για να επιλέξουμε ανάμεσα σε δραστηριότητες ανάλογα με το ενδιαφέρον μας.

11:00 -15:00 Ιππασία με τον Θέριππο – Μικροί και μεγάλοι θα κάνουν υπέροχη βόλτα ή μάθημα ανάλογα με το επίπεδο. Η ιππασία αφορά από τριών ετών και διαθέτουμε και ειδική σέλα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, χορηγία της εταιρείας μας-  ειδική παραγγελία από την Ισπανία. Όλοι θα μπορούν να απολαύσουν την βόλτα τους με τα άλογα!

11:00 Τοξοβολία πάνω από 9 χρονών

12:30 Για τους μικρούς μας φίλους θα λειτουργεί εργαστήρι μουσικής.

Πληροφορίες:
1 Οκτωβρίου 2023
11:00 -21:00

Find us
F: Kazani Sagia
Instagram: kazani_sagia
Website: https://www.kazanisagia.gr
HP3W+HW Katheni, Dirfis

Τηλέφωνο επικοινωνίας
Κωνσταντίνα Τζιλίρα 6945186841

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Δεκεμβρίου 2023