,

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο μπάσκετ στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Λάρυμνας

Εγκαίνια Γηπέδου Μπάσκετ στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Λάρυμνας του Δήμου Λοκρών

2 Οκτωβρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με την εταιρεία Philosofish, εγκαινίασαν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 το γήπεδο μπάσκετ που ανακαινίστηκε με την χορηγία της εταιρείας ιχθυοκαλλιεργειών Philosofish στο προαύλιο του παλιού Δημοτικού Σχολείου της Λάρυμνας.

Το συγκεκριμένο γήπεδο καλύπτει τις ανάγκες του μαθήματος της γυμναστικής του Δημοτικού Σχολείου της Λάρυμνας και βελτιώνει σημαντικά πλέον τις συνθήκες ασφάλειας και εκγύμνασης των μαθητών.

Η εκδήλωση των εγκαινίων άρχισε με τον αγιασμό που τέλεσε ο Πανωσιότατος Χριστόδουλος Κυρίμης. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Philosofish κ. Νικόλαος Λυμπέρης, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ιωάννης Κωτσαλάς, και  η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ευαγγελία Καροπούλου. Ο Δήμαρχος Λοκρών απένειμε τιμητική πλακέτα στον  Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας Philosofish ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την χορηγία. Ακολούθησε φιλικό παιχνίδι μπάσκετ μεταξύ παιδιών.

Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Λουκάς, η Αντιδήμαρχος Οπουντίων κ. Παγώνα Δάρα, ο Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας κ. Νικόλαος Σωτήρχου, ο Δημοτικός  Σύμβουλος κ. Χρήστος Καλλής, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Μιλτιάδης Χρυσοβέργης και πλήθος γονιών και παιδιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαΐου 2024