Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργανώνει εκδήλωση με την ΔΕΔΑ για τα έργα Φυσικού Αερίου στη Λαμία

Η ενημερωτική εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων

20 Νοεμβρίου 2023

του/της Stereanews

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Η ΔΕΔΑ (θυγατρική της ΔΕΠΑ Υποδομών) και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργανώνουν από κοινού ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την πληροφόρηση των εμπορικών καταναλωτών για τις εργασίες επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Λαμίας, παρέχοντας παράλληλα στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση σύνδεσης με το δίκτυο.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (οδός Λεωνίδου 9-11, Λαμία, T.K. 351 00).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στελέχη της εταιρείας θα παρέχουν πληροφορίες στους παρευρισκόμενους αναφορικά με τις εργασίες επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Λαμίας, τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, τις χρήσεις και τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου και θα δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στη σύνδεση των επιχειρήσεων με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου στην πόλη της Λαμίας, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με τα 216 2000 466, 216 2000 448 (καθημερινά 9-5μμ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Δεκεμβρίου 2023