,

Ολοκληρώνεται η προμήθεια ασθενοφόρου 4×4 και εξοπλισμού 720.000€ για Κ.Υ. Ιστιαίας & Μαντουδίου

Σήμερα (11/3) είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφοράς για την προμήθεια ασθενοφόρου οχήματος (4x4) για τις ανάγκες του ΚΥ Ιστιαίας Π/Υ 113.850€

11 Μαρτίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στην ίδια φάση βρίσκεται και η διαδικασία για την προμήθεια ακτινοδιαγνωστικού εξοπλισμού και μηχανημάτων αιμοκάθαρσης Π/Υ 554.000€ και συγκεκριμένα: 1.ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ 2.ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ 3. ΕΞΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ (6)

Το τρίτο μέρος της προμήθειας που περιλαμβάνει ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό Π/Υ 52.150€ αποτελείται από: 1. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΑΡΩΤΗ ΦΟΣΦΩΡΟΥ (Κ.Υ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ), 2. ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΥΤΟΚΑΥΣΤΟΣ 17L (Κ.Υ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ),3.ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΑΡΩΤΗ ΦΟΣΦΩΡΟΥ (Κ.Υ. ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ), 4. ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΥΤΟΚΑΥΣΤΟΣ 17L (Κ.Υ. ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ), 5. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ (Κ.Υ. ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ), 6.ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ (Κ.Υ. ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ),7.ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ (Κ.Υ. ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ),8. ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ (Κ.Υ. ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ), 9. ΤΣΑΝΤΑ Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ + ΚΙΤ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (Κ.Υ. ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ)

Η συγκεκριμένη προμήθεια με τίτλο «Ενίσχυση Δομών Υγείας στην περιοχή της Βορείου Εύβοιας» είχε ανακοινωθεί από την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα στις 14 Δεκεμβρίου 2021 στην Ιστιαία κατά την ευρεία κυβερνητική σύσκεψη για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο μεταξύ όμως η προμήθεια τροποποιήθηκε ως προς το φυσικό της αντικείμενο, καθώς προσαρμόστηκε στις ανάγκες που προέκυψαν.

Ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης, όπως είχε ενημερώσει με σχετικά δελτία τύπου κατά το παρελθόν, είχε ασκήσει πιέσεις όλο αυτό το διάστημα με συναντήσεις, επερωτήσεις, παρεμβάσεις σε επιτροπές, προκειμένου να υλοποιηθεί η δέσμευση του Υπ. Υγείας, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2021-2025 (Τομεακό Πρόγραμμα Υπουργείου Υγείας).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Απριλίου 2024