Σύσκεψη για το θέμα της Ανατολικής Βίστριζας

Συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που απασχολούν το έργο στην περιοχή και άπτονται της αρμοδιότητας της Π.Ε. Φθιώτιδας

7 Μαρτίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Πραγματοποιήθηκε χθες ευρεία σύσκεψη για το θέμα της Ανατολικής Βίστριζας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλία Κ. Σανίδα και των προέδρων και εκπροσώπων των εμπλεκόμενων χωριών Άγιος Σώστης Καρπούζης Ιωάννης, Βασιλικά Υπάτης – Μωράτης Αθανάσιος, Καστρί – Κουμπούρας Νίκος, Λαδικού Υπάτης – Βήττας Σπυρίδων, Λιχνός – Καραγιάννης Ιωάννης, Μεσοχώρι Υπάτης – Τσάρας Θεόδωρος, Μοσχοκαρυά – Καραδήμας Δημήτριος, Ροδωνιά Υπάτης – Γιδαράκος Ηλίας, Συκά Υπάτης – Παφίλης Χρήστος. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών έργων ο προϊστάμενος Δομών Περιβάλλοντος και αρμόδιος για τα θέματα της Ανατολικής Βίστριζας Κακκάβας Κώστας και η υπάλληλος Μελετών και Ωρίμανσης έργων Τεμπέλη Παρασκευή, καθώς και ο υπεύθυνος του έργου στη περιοχή Λάγκης Γιώργος.

Συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που απασχολούν το έργο στην περιοχή και άπτονται της αρμοδιότητας της Π.Ε. Φθιώτιδας. Μέσα σε αυτά και η σύσταση Τ.Ο.Ε.Β. Ανατολικής Βίστριζας, όπου συμφωνήθηκε να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να συσταθεί το επόμενο διάστημα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Κ. Σανίδας τόνισε ότι: «Tο έργο της Ανατολικής Βίστριζας είναι ένα από τα σημαντικά έργα που γίνονται στη Φθιώτιδα, όπου θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες και είναι έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις σε μικροπροβλήματα που προκύπτουν πριν την ολοκλήρωση του έργου, συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Απριλίου 2024