Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς στην ημερίδα του ΕΠΑΛ Μαντουδίου

"Σύνδεση του Εσπερινού ΕΠΑΛ Μαντουδίου με τοπικές κοινωνικές ανάγκες του Αγροδιατροφικού Τομέα

3 Απριλίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η ομάδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας παραβρέθηκε στην εκπαιδευτική ημερίδα “Σύνδεση του Εσπερινού ΕΠΑΛ Μαντουδίου με τοπικές κοινωνικές ανάγκες του Αγροδιατροφικού Τομέα” την Δευτέρα (1/4).

Κατά την ομιλία του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνος Γαλάνης παρουσίασε όλα τα σύγχρονα προωθητικά εργαλεία και τους υποστηρικτικούς μηχανισμούς που παρέχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προς τους παραγωγούς ώστε να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις της παγκοσμιοποιημένης αγοράς.

Με Ενημέρωση και καθοδήγηση για τα τρέχοντα χρηματοδοτικά εργαλεία, με συντονισμό δράσεων για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της τοπικής δικτύωσης, με Χαρτογράφηση των Επενδυτικών Ευκαιριών για την προσέλκυση επενδυτών, με την υποστήριξη δράσεων επαγγελματικής επιμόρφωσης αλλά και εκπαίδευσης του καταναλωτικού κοινού.

Κλείνοντας και ο κ. Γαλάνης μετέφερε τους πιο θερμούς χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού και επανέλαβε την διαχρονική δέσμευση της Περιφερειακής Αρχής, ώστε τα αγροδιατροφικά προϊόντα που παράγει και προσφέρει ο ευλογημένος τόπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να ανυψωθούν στο υψηλότερο “σκαλοπάτι” της διεθνούς γαστρονομίας, στη θέση που πραγματικά τους αξίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

30 Απριλίου 2024