Συνάντηση Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον Ευρωβουλευτή ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη

Ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αυτοδιοικητική ατζέντα της περιοχής

14 Απριλίου 2024

του/της Newsroom

Τον Ευρωβουλευτή Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιο για τις προσεχείς ευρωεκλογές Μανώλη Κεφαλογιάννη, υποδέχθηκε το πρωί του Σαββάτου 13 Απριλίου στο Δημαρχείο Λαμίας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, παρουσία του Προέδρου της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας ΝΔ Σπύρου Κωσταρά και μελών της, συνεργατών του Ευρωβουλευτή και της Ειδικής Συμβούλου του Δημάρχου Ελένης Μακρή-Θεοδώρου.

 

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Λαμιέων ανέπτυξε στον Ευρωβουλευτή, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία ενόψει των ευρωεκλογών, τον προγραμματισμό και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε τοπικά θέματα, καθώς και στην αναζήτηση νέων έργων και προγραμμάτων τα οποία μπορούν να στηριχθούν μέσω ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων, διαμορφώνοντας ευνοϊκότερες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες στις τοπικές κοινωνίες.

Ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αυτοδιοικητική ατζέντα της περιοχής, σημειώνοντας την υποστήριξη του μέσω παρεμβάσεων στις αρμόδιες επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή κατεύθυνση της χώρας μας, η οποία όπως τόνισε βρίσκεται στον πυρήνα της ανάπτυξης, της σταθερότητας και της ευημερίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαΐου 2024