Στον Δήμαρχο Στυλίδας η Υπουργός Σοφία Ζαχαράκη και ο Μανώλης Γραφάκος

Ενόψει Ευρωεκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου

6 Ιουνίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το Δημαρχείο Στυλίδας, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης (5/6) η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, μαζί με τη Βουλευτή Ευρυτανίας Θωμαΐς (Τζίνα) Γεωργίου Οικονόμου και τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκο, στα πλαίσια ενημέρωσης για τις Ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της κυβερνητικής και ευρωπαϊκής πολιτικής για την τοπική αυτοδιοίκηση και την συμμετοχή σε κοινές πολιτικές και προγράμματα, με γνώμονα τις αξίες και τις αρχές που διέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναγκαιότητα συμμετοχής των πολιτών στις ευρωεκλογές και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, καθώς αυτές αποτελούν ένα  σημαντικό μέσο για την έκφραση της δημοκρατικής γνώμης και την ενίσχυση της ευρωπαϊκής πολιτικής διαδικασίας.

“Είμαστε ευγνώμονες για την επίσκεψή σας και τον χρόνο που αφιερώσατε να μας ενημερώσετε για τα σχέδια και τις πρωτοβουλίες του υπουργείου σας. Ελπίζουμε σε κοινή συνεργασία, για το κοινό καλό του τόπου μας”, τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Αποστόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Ιουνίου 2024