Με τίτλο «η οικογένεια στη σύγχρονη πραγματικότητα» πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Μητροπολίτη Χαλκίδας

Στην κατάμεστη από γονείς και εκπαιδευτικούς αίθουσα τελετών της Ι. Μητροπόλεως, η οποία προς το παρόν φιλοξενείται στην οικία του ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως Αγγέλου Πνευματικού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 το απόγευμα η έβδομη κατά σειρά ομιλία στα πλαίσια της Σχολής Γονέων στη Χαλκίδα. Ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο […]

21 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στην κατάμεστη από γονείς και εκπαιδευτικούς αίθουσα τελετών της Ι. Μητροπόλεως, η οποία προς το παρόν φιλοξενείται στην οικία του ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως Αγγέλου Πνευματικού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 το απόγευμα η έβδομη κατά σειρά ομιλία στα πλαίσια της Σχολής Γονέων στη Χαλκίδα.

Ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος εισηγήθηκε το θέμα: «Η Οικογένεια στη σύγχρονη πραγματικότητα».

Κατά την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε καταρχήν στην έννοια της οικογενείας, σύμφωνα με την πίστη και την διδασκαλία της Εκκλησίας ενώ, παράλληλα, μίλησε για την σύγχρονη πραγματικότητα, εκκοσμικευμένη εν πολλοίς, η οποία επηρεάζει την οικογένεια και όσους την αποτελούν.

Μετά την ομιλία του Σεβασμιωτάτου επακολούθησε συζήτηση και γόνιμος διάλογος, ο οποίος επεκτάθηκε και σε ζητήματα της καθημερινής πραγματικότητας της Πατρίδος μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Μαΐου 2024