Εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας ο Νίκος Μώρος

Ύστερα από δύο ψηφοφορίες νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας είναι ο  Νίκος Μώρος που εκλέχτηκε με 16 ψήφους, έναντι  14 που έλαβε ο  άλλος υποψήφιος, Χρήστος Παύλου. Ο Νίκος Μώρος στην πρώτη ψηφοφορία δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, αφού συγκέντρωσε 15, έναντι 13 του κ. Παύλου σε σύνολο 30 παρόντων. Υπήρξαν και δύο […]

24 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ύστερα από δύο ψηφοφορίες νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας είναι ο  Νίκος Μώρος που εκλέχτηκε με 16 ψήφους, έναντι  14 που έλαβε ο  άλλος υποψήφιος, Χρήστος Παύλου.

Ο Νίκος Μώρος στην πρώτη ψηφοφορία δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, αφού συγκέντρωσε 15, έναντι 13 του κ. Παύλου σε σύνολο 30 παρόντων. Υπήρξαν και δύο λευκά.

Για όσους γνωρίζουν τα τεκταινόμενα η εκλογή ήταν αναμενόμενη. Η αντίδραση  που εκδηλώθηκε στην πρώτη ψηφοφορία ήταν αναμενόμενη από μέλος που την εξέφρασε και στην τοποθέτησή του.

Πρέπει να τονιστεί ότι υπήρξε έντονο που.

Κάτι που πρέπει να τονιστεί είναι η πίεση που δέχθηκε μέλος με αποτέλεσμα να παραιτηθεί προκειμένου ν’ αποφύγει τη ρήξη.

Ευχόμαστε στο νέο πρόεδρο ν’ ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις του και να δικαιώσει όσους τον στήριξαν, αλλά και όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Δεκεμβρίου 2023