Καμία δέσμευση από Αποστόλου και στον Ορχομενό

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται νέα επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Βοιωτία, όπως ο ίδιος ενημέρωσε το Δήμαρχο Ορχομενού Λουκά Υπερήφανο, κατά την σύντομη συνάντησή του στο Δημαρχείο της πόλης στο πλαίσιο προετοιμασίας του διήμερου συνεδρίου στη Λαμία. Η νεότερη επίσημη επίσκεψη θα εξειδικεύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και θα αναζητήσει λύσεις μέσα […]

25 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται νέα επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Βοιωτία, όπως ο ίδιος ενημέρωσε το Δήμαρχο Ορχομενού Λουκά Υπερήφανο, κατά την σύντομη συνάντησή του στο Δημαρχείο της πόλης στο πλαίσιο προετοιμασίας του διήμερου συνεδρίου στη Λαμία.

Η νεότερη επίσημη επίσκεψη θα εξειδικεύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και θα αναζητήσει λύσεις μέσα και από τα αποτελέσματα του αναπτυξιακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιφέρειας.

Ο δήμαρχος Οροχμενού από την πλευρά του παρέδωσε στους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης  ολοκληρωμένη μελέτη για την επέκταση του κλειστού κυκλώματος άδρευσης στα ιδιόκτητα κτήματα του Ορχομενού.

Δείτε τη δήλωση του υπουργού στον Ορχομενό:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Ιουλίου 2024