Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Κύμη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο που κινούταν στον επαρχιακό δρόμο, μεταξύ Πλατάνας και Στομίου, κοντά στην Κύμη, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γκρεμό στην άκρη της θάλασσας. Στο αυτοκίνητο, ένα Jeep Wrangler ανοιχτό, επέβαινε μια παρέα πέντε παιδιών, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας από 25 – 37 ετών περίπου, […]

22 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο που κινούταν στον επαρχιακό δρόμο, μεταξύ Πλατάνας και Στομίου, κοντά στην Κύμη, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γκρεμό στην άκρη της θάλασσας.

Στο αυτοκίνητο, ένα Jeep Wrangler ανοιχτό, επέβαινε μια παρέα πέντε παιδιών, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας από 25 – 37 ετών περίπου, όλοι κάτοικοι Κύμης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και δύο πάρα πολύ σοβαρά τραυματίες.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και αφού χτύπησε στο κράσπεδο, το τζιπ βγήκε εκτός δρόμου. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το τζιπ έκανε τούμπα στον αέρα, χτύπησε σε βράχο και έπεσε από ύψος περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας.

Η κοπέλα η οποία ήταν και αρραβωνιαστικιά του οδηγού, είχε εκτιναχθεί και βρέθηκε νεκρή μακριά από το αυτοκίνητο, ενώ σκοτώθηκαν και οι δυο από τους πίσω επιβάτες. Ο νεαρός οδηγός και ακόμη ένας έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρά και διακομίζονται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα η ώρα του τραγικού συμβάντος. Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 8:00′ το πρωί του Σαββάτου. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης με 3 οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι ανέσυραν από τον γκρεμό, νεκρούς και τραυματίες. Οι πληροφορίες λένε ότι η 5μελης παρέα είχε πάει Χαλκίδα και επέστρεφε από διασκέδαση.

Το άσχημο νέο έπεσε σαν βόμβα το πρωί στην τοπική κοινωνία της Κύμης, βυθίζοντας στο πένθος όλη την περιοχή, αφού και οι πέντε επιβάτες του μοιραίου τζιπ, είναι από την πόλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Ιουνίου 2024