Πειραιώς: Βάζει τη συμβολαιακή στα supermarket – Η αρχή με Κρητικό

Στην επέκταση της συμβολαιακής της τραπεζικής προχωράει η Τράπεζα Πειραιώς, συνάπτοντας την πρώτη της συμφωνία με την αλυσίδα supermarket, ΑΝΕΔΗΚ- ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. Μετά το πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, καθώς και μετά τα προγράμματα Συμβολαιακής Τραπεζικής Αγροεφοδίων και Ξενοδοχείων, η τράπεζα χρηματοδοτεί και τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, ώστε να αγοράζουν με καλύτερους όρους από τους […]

10 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στην επέκταση της συμβολαιακής της τραπεζικής προχωράει η Τράπεζα Πειραιώς, συνάπτοντας την πρώτη της συμφωνία με την αλυσίδα supermarket, ΑΝΕΔΗΚ- ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε.

Μετά το πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, καθώς και μετά τα προγράμματα Συμβολαιακής Τραπεζικής Αγροεφοδίων και Ξενοδοχείων, η τράπεζα χρηματοδοτεί και τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, ώστε να αγοράζουν με καλύτερους όρους από τους προμηθευτές τους, οι οποίοι είναι εταιρείες ενταγμένες στο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας.

Ταυτόχρονα, συντονίζει μέσω μίας ειδικά σχεδιασμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών τη μεταξύ τους συνεργασία, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας και ασφάλειας στις εμπορικές συναλλαγές και τη διασφάλιση της ρευστότητας μέσα από απλή και ταχεία διαδικασία.

Με αυτό τον τρόπο, η Πειραιώς προσβλέπει στη δημιουργία ενός νέου μοντέλου σύνδεσης του λιανεμπορίου και των προμηθευτών, που θα συμβάλει στη δημιουργία σταθερών σχέσεων συνεργασίας, στη δημιουργία συνεργιών, στην ορθολογική διαμόρφωση τιμών και στη δημιουργία και προώθηση ανταγωνιστικών ελληνικών αγροτικών προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Ιουνίου 2023