Χοντρό «κουμπαρά» από τα ναρκωτικά

Τα 7.050 ευρώ προέρχονταν από τις πωλήσεις τις οποίες είχε κάνει σε χρήστες ναρκωτικών Τα έχασαν ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφαλείας όταν είδαν πόσα χρήματα είχε αποκομίσει πουλώντας τον «λευκό θάνατο» στους νέους της Χαλκίδας ένας νεαρός έμπορος ναρκωτικών, τον οποίο είχαν στοχοποιήσει μετά από αξιοποίηση των στοιχείων που τους είχαν δοθεί! Όταν […]

25 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τα 7.050 ευρώ προέρχονταν από τις πωλήσεις τις οποίες είχε κάνει σε χρήστες ναρκωτικών

Τα έχασαν ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφαλείας όταν είδαν πόσα χρήματα είχε αποκομίσει πουλώντας τον «λευκό θάνατο» στους νέους της Χαλκίδας ένας νεαρός έμπορος ναρκωτικών, τον οποίο είχαν στοχοποιήσει μετά από αξιοποίηση των στοιχείων που τους είχαν δοθεί!

Όταν ο 28χρονος Έλληνας εντοπίστηκε σε μια περιοχή της Χαλκίδας και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα, εκτός από τις τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 17,5 γραμμαρίων που είχε έτοιμες για πώληση στα στέκια τοξικομανών της πόλης, βρήκαν ακόμη στην κατοχή του και 7.050 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις τις οποίες είχε κάνει ως εκείνη την ώρα!

Τα χρήματα κατασχέθηκαν ως προϊόντα παράνομων πράξεων, ενώ ο 28χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να εξακριβωθεί από που προμηθευόταν την ηρωίνη ο νεαρός δράστης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Μαΐου 2024