Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Βενεζουέλα: Τέσσερις νεκροί ανήμερα των εκλογών

Διαπιστώθηκε ο θάνατος ενός υπευθύνου νεολαίας του κόμματος της αντιπολίτευσης Δράση και ενός υποψηφίου, τον οποίο γάζωσαν με σφαίρες αργά το βράδυ του Σαββάτου Ένας υποψήφιος, αλλά κι ένας ακτιβιστής της αντιπολίτευσης δολοφονήθηκαν στην Βενεζουέλα, ενώ διεξάγονται εκλογές για την εκλογή Συντακτικής Συνέλευσης, μεταδίδει το BBC. Ο 39χρονος δικηγόρος Χοσέ Φέλιξ Πινέντα, που ήταν υποψήφιος […]

30 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Διαπιστώθηκε ο θάνατος ενός υπευθύνου νεολαίας του κόμματος της αντιπολίτευσης Δράση και ενός υποψηφίου, τον οποίο γάζωσαν με σφαίρες αργά το βράδυ του Σαββάτου

Ένας υποψήφιος, αλλά κι ένας ακτιβιστής της αντιπολίτευσης δολοφονήθηκαν στην Βενεζουέλα, ενώ διεξάγονται εκλογές για την εκλογή Συντακτικής Συνέλευσης, μεταδίδει το BBC.

Ο 39χρονος δικηγόρος Χοσέ Φέλιξ Πινέντα, που ήταν υποψήφιος στις εκλογές πυροβολήθηκε αρκετές φορές το Σάββατο το βράδυ (τοπική ώρα), σύμφωνα με υπουργό της Βενεζουέλας.

Ο Ρικάρντο Κάμπος, υπεύθυνος νεολαίας του αντιπολιτευτικού κόμματος Δράση για την Δημοκρατία, πυροβολήθηκε θανάσιμα στην διάρκεια διαμαρτυρίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της εθνοσυνέλευσης.

Η εφημερίδα «El Universal» ανέφερε ότι άλλοι δύο άντρες σκοτώθηκαν σε διαδηλώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024