Με έναν όμιλο των 15 ομάδων η Α΄ κατηγορία Φθιώτιδας

Οριστικά με έναν όμιλο των 15 ομάδων θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Φθιώτιδας, αφού μέχρι χθες το μεσημέρι που έληγε και η παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής. Έτσι έπεσαν στο κενό όλες αυτές οι μεθοδεύσεις του τελευταίου διαστήματος από διαφόρους κύκλους για δημιουργία δύο ομίλων στην Α’ […]

15 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Οριστικά με έναν όμιλο των 15 ομάδων θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Φθιώτιδας, αφού μέχρι χθες το μεσημέρι που έληγε και η παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής.

Έτσι έπεσαν στο κενό όλες αυτές οι μεθοδεύσεις του τελευταίου διαστήματος από διαφόρους κύκλους για δημιουργία δύο ομίλων στην Α’ κατηγορία, όταν όλοι γνώριζαν τα προβλήματα που υπάρχουν και τα οποία είναι σοβαρά και ποικίλα.

Οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Α’ κατηγορία είναι ο Ολυμπιακός Λαμίας, ο ΗΡΑ Λαμίας και ο Κηφισσός Κ. Τιθορέας.

Έτσι το… μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου θα το απαρτίζουν οι ομάδες:

ΣΤΥΛΙΔΑ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΚΑΛΑΠΟΔΙ

ΑΤΑΛΑΝΤΗ

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

ΟΜΒΡΙΑΚΗ

ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ

ΕΧΙΝΑΙΟΙ

ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Να δούμε την ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Φ. κατά την συνεδρίασή του της 22-06-2017 αποφάσισε κατά πλειοψηφία (9 ναι 1 όχι και 1 παρόν) την διεξαγωγή του προσεχούς πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 σε δύο ομίλους καταρτιζομένων αυτών με γεωγραφικά κριτήρια με γνώμονα το συμφέρον των σωματείων κατά την τρέχουσα οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Χώρα μας και αφού είχε προηγηθεί η σχετική απόφαση τους κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της 9-6-2017 όποτε και είχε δηλωθεί κατά πλειοψηφία η επιθυμία τους για τον καταρτισμό δύο ομίλων.

Όμως παρά το γεγονός ότι έληξε η αρχική προθεσμία που είχε δοθεί για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής των δικαιουμένων σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. και την προκήρυξη σωματείων στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της περιόδου 2017-2018 την 7-7-2017 και δόθηκε με σχετική απόφαση του Δ.Σ. παράταση έως την 13-7-2017, εν τούτοις ο αριθμός των σωματείων τα οποία δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα κατά τα ως άνω δικαιούνται να συμμετέχουν σε αυτό ανέρχεται στα 15 σωματεία. Ως εκ τούτου ο συγκεκριμένος αριθμός δεν επιτρέπει να καταρτιστούν δύο όμιλοι.

Για τον λόγο αυτό το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Φ. κατά την συνεδρίασή του της 13-07-2017 αποφάσισε ομόφωνα την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 σε έναν όμιλο με την συμμετοχή 15 ομάδων.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής της κλήρωσης του πρωταθλήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024