Με την παρουσία του Μητροπολίτης έληξε και η β΄κατασκηνωτική περίοδος της Ι. Μητρόπολης Χαλκίδας

Στις Kατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως μας βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2017, ώστε να παρακολουθήσει την εορτή λήξης της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου, κατά την οποία φιλοξενήθηκαν 110 κορίτσια του Γυμνασίου, με αρχηγό τη θεολόγο κυρία Μαγδαληνή Αργυράκη. Στον κατάμεστο από γονείς, χώρο εκδηλώσεων της Κατασκήνωσης τα παιδιά […]

17 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στις Kατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως μας βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2017, ώστε να παρακολουθήσει την εορτή λήξης της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου, κατά την οποία φιλοξενήθηκαν 110 κορίτσια του Γυμνασίου, με αρχηγό τη θεολόγο κυρία Μαγδαληνή Αργυράκη.

Στον κατάμεστο από γονείς, χώρο εκδηλώσεων της Κατασκήνωσης τα παιδιά παρουσίασαν τραγούδια, σκετς, χορευτικά και διδακτικές ιστορίες και αφηγήσεις, προκαλώντας ενθουσιασμό στους παρισταμένους. Όλα όσα είχαν ετοιμαστεί ήταν αποτέλεσμα δραστηριοποίησης και προετοιμασίας των στελεχών και των κατασκηνωτριών από κοινού, κάτι το οποίο τόνισε και ο Σεβασμιώτατος κατά την καταληκτήρια ομιλία του, τονίζοντας ότι, κάθε τι που παρέχεται και το απολαμβάνουν τα παιδιά κατά την παραμονή τους στις κατασκηνώσεις, είναι προϊόν ανύστακτης φροντίδας και λεπτομερούς επιμελείας της τοπικής μας Εκκλησίας.

Στην Κατασκήνωση από την Τετάρτη 19 Ιουλίου και για δέκα ημέρες θα βρεθούν 110 κορίτσια της Γ΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου (Λυκείου), τα οποία θα παραμείνουν έως τις 28 Ιουλίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024