,

Νέο χτύπημα σε ΑΤΜ στις Λιβανάτες

Μετά το διπλό χτύπημα στα ΑΤΜ της Πειραιώς στις Λιβανάτες στις 27 Μαΐου, η σπείρα που ανατινάζει τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, επέστρεψε στην κεντρική πλατεία του χωριού για να συνεχίσει την παράνομη κι επικίνδυνη δραστηριότητά της. Αυτή τη φορά όμως έφυγαν άπραγοι, καθώς παρά τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν, οι κασετίνες με τα χρήματα δεν […]

30 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μετά το διπλό χτύπημα στα ΑΤΜ της Πειραιώς στις Λιβανάτες στις 27 Μαΐου, η σπείρα που ανατινάζει τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, επέστρεψε στην κεντρική πλατεία του χωριού για να συνεχίσει την παράνομη κι επικίνδυνη δραστηριότητά της.

Αυτή τη φορά όμως έφυγαν άπραγοι, καθώς παρά τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν, οι κασετίνες με τα χρήματα δεν άνοιξαν! Το νέο χτύπημα σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής στο μηχάνημα που φιλοξενείται στην κεντρική πλατεία και όπως σημειώσαμε έγινε με την γνωστή μέθοδο παροχέτευσης του αερίου στο ΑΤΜ και την πρόκληση έκρηξης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όπως και στο προηγούμενο χτύπημα το συγκεκριμένο μηχάνημα ήταν αυτό που και πάλι δεν τους είχε δώσει χρήματα, με τους δράστες να φεύγουν με τις κασετίνες από το έτερο μηχάνημα που βρισκόταν 350 μακριά.

Η σπείρα επιλέγει μόνιμα ΑΤΜ που βρίσκονται σε απομακρυσμένες, από Αστυνομικά Τμήματα περιοχές, μεταξύ 2 και 4 τα ξημερώματα προκαλώντας συγχρόνως εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Για το συμβάν ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024