500.000 ευρώ για αποκατάσταση κατολισθήσεων στο Καρπενήσι

Χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ κατάφερε να πετύχει και να  εξασφαλίσει ο Δήμος Καρπενησίου από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών , με στόχο την κάλυψη μέρους των ζημιών και  των  κατολισθήσεων στο οδικό δίκτυο , εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου. Τα χρήματα είναι προυπολογισμού της ΣΑΕ 571 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Ο Δήμαρχος Καρπενησίου σε […]

12 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ κατάφερε να πετύχει και να  εξασφαλίσει ο Δήμος Καρπενησίου από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών , με στόχο την κάλυψη μέρους των ζημιών και  των  κατολισθήσεων στο οδικό δίκτυο , εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου. Τα χρήματα είναι προυπολογισμού της ΣΑΕ 571 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου σε δηλώσεις του τόνισε : «O χειμώνας του 2015 και ο Ιούνιος του 2016   με τα  έντονα καιρικά φαινόμενα και τις καταστροφές  είχε ως αποτέλεσμα  αρκετές ζημιές στο οδικό  δίκτυο του Δήμου μας και κατολισθήσεις , που ήταν αδύνατο να αντιμετωπιστούν μόνο από ίδιους πόρους του Δήμου. Απευθυνθήκαμε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, παρουσιάσαμε μελέτη κοστολογημένη, με τεκμηριωμένα στοιχεία της πραγματικής κατάστασης του οδικού δικτύου , και μετά από πιέσεις και προσωπικές συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Δέδε , βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουμε χρηματοδότηση 500.000 ευρώ για την υλοποίηση έργου ΄΄Αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου,  εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καρπενησίου¨ προκειμένου να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο του Δήμου και να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια των κατοίκων. Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Δέδε , για την ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024