Αποστάγματα του Διός: Ούζο και Τσίπουρο από την ποτοποιία της Λαμίας

Το όνομα της “Οικογένειας Στεφόπουλου” είναι συνώνυμο με την ποτοποιία. Ιδρυτής ο Ευθύμιος Στεφόπουλος που το 1864 άνοιξε ένα μικρό εργοστάσιο ποτοποιίας στο κέντρο της Λαμίας. Έκτοτε, για 153 ολόκληρα χρόνια, η εταιρεία συνεχίζει να λειτουργεί περνώντας από γενιά σε γενιά, το μεράκι, την εμπειρία και την τεχνογνωσία. Είναι η μοναδική ποτοποιία που έχει απομείνει […]

8 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το όνομα της “Οικογένειας Στεφόπουλου” είναι συνώνυμο με την ποτοποιία. Ιδρυτής ο Ευθύμιος Στεφόπουλος που το 1864 άνοιξε ένα μικρό εργοστάσιο ποτοποιίας στο κέντρο της Λαμίας. Έκτοτε, για 153 ολόκληρα χρόνια, η εταιρεία συνεχίζει να λειτουργεί περνώντας από γενιά σε γενιά, το μεράκι, την εμπειρία και την τεχνογνωσία.

Είναι η μοναδική ποτοποιία που έχει απομείνει στη Λαμία και σήμερα βρίσκεται στα χέρια της 5ης γενιάς, η οποία με το ίδιο μεράκι και σεβασμό προς τον καταναλωτή δημιούργησε το Τσίπουρο και το Ούζο του Διός.

Πρόκειται για δυο αποστάγματα στέμφυλων και γλυκάνισου εξαιρετικής ποιότητας τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε σχέση με τα κορυφαία brands του εμπορίου.

To ούζο και τσίπουρο ΤΟΥ ΔΙΟΣ θα το βρείτε σε όλα τα τσιπουράδικα της Λαμίας και όχι μόνο. Για παραγγελίες:

@apostagmatatoudios

Κινητό:  693 220 9132

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Μαρτίου 2024