Γιορτή και μνημόσυνο στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου

Επιμνημόσυνη δέηση για τους εθελοντές που χάθηκαν στην καταστροφική  πυρκαγιά του 2007 στο Μίστρο. Την Τετάρτη 23 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία, για την γιορτή μετακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθου, στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου, που βρίσκεται στον παραποτάμιο δρόμο πίσω από το γήπεδο […]

22 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Επιμνημόσυνη δέηση για τους εθελοντές που χάθηκαν στην καταστροφική  πυρκαγιά του 2007 στο Μίστρο.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία, για την γιορτή μετακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθου, στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου, που βρίσκεται στον παραποτάμιο δρόμο πίσω από το γήπεδο των Ψαχνών.

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου, στις 7 το πρωί θα τελεστεί ο Όρθρος και θα ακολουθήσει θεία λειτουργία με αρτοκλασία, ενώ στη συνέχεια θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για τους εθελοντές που χάθηκαν στην καταστροφική  πυρκαγιά του 2007 στο Μίστρο.

Μνημόσυνο για τους αδικοχαμένους της μεγάλης φωτιάς του 2007 έχει προγραμματιστεί και στον Μίστρο, όπως κάθε χρόνο για το Σάββατο 26 Αυγούστου.

Βίντεο από το μνημόσυνο του 2014.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Σεπτεμβρίου 2023