Δωρεάν η μετακίνηση των ανέργων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Την ελεύθερη κυκλοφορία των ανέργων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, θέτει σε ισχύ από σήμερα κιόλας ο Οργανισμός, με σχετική απόφαση που έλαβε η νέα διοίκηση του. Μοναδική υποχρέωση των ανέργων, η επίδειξη κατά τη διάρκεια ελέγχου, της αστυνομικής τους ταυτότητας και της εν ισχύ κάρτας ανεργίας (ή βεβαίωσης) από τον ΟΑΕΔ, όπως αναφέρεται σε […]

17 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την ελεύθερη κυκλοφορία των ανέργων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, θέτει σε ισχύ από σήμερα κιόλας ο Οργανισμός, με σχετική απόφαση που έλαβε η νέα διοίκηση του. Μοναδική υποχρέωση των ανέργων, η επίδειξη κατά τη διάρκεια ελέγχου, της αστυνομικής τους ταυτότητας και της εν ισχύ κάρτας ανεργίας (ή βεβαίωσης) από τον ΟΑΕΔ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΘ.

Το θέμα βέβαια έχει και την άλλη όψη, καθόσον κάθετι που επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, φορτώνεται στις πλάτες του Έλληνα φορολογούμενου. Στην πλάτη του οποίου τις δύσκολες αυτές ώρες οι πολιτικοί μας παίζουν το δικό τους παιχνίδι, για τα κομματικά τους οφέλη. Αν θέλουν να κάνουν ανάλογες πολιτικές κινήσεις ας τα βάλει τα λεφτά από την τσέπη του κι όχι από τη δική μας. Δεν είμαστε ενάντια στους άνεργους, τους οποίους οι ίδιοι δημιούργησαν. Αντίθετα επιδιώκουμε την αποκατάστασή τους. Αν θέλει η κυβέρνηση να τους ανακουφίσει, ας δώσει άδεια λειτουργίας σε νέες επενδύσεις όπως της “Ελληνικός Χρυσός”, την οποία εμποδίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Ιουνίου 2024