Εμπιστοσύνη στους μικρούς από Λεβαδειακό

Στην «πρώτη» ομάδα του Λεβαδειακού προωθήθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης, καθώς ο 17χρονος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Βοιωτούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει: «Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Φώτης Ιωαννίδης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο Ιωαννίδης είναι 17 ετών (10-1-2000) Με αυτό τον […]

26 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Στην «πρώτη» ομάδα του Λεβαδειακού προωθήθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης, καθώς ο 17χρονος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Βοιωτούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει: «Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Φώτης Ιωαννίδης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο Ιωαννίδης είναι 17 ετών (10-1-2000) Με αυτό τον τρόπο η ομάδα επιβραβεύει το ήθος, την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα και το ταλέντο κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή και δείχνει ότι η Π.Α.Ε. πάντα ρίχνει το βάρος στις υποδομές και χρειάζεται τα ταλέντα που στο μέλλον θα επανδρώσουν την μεγάλη ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

30 Νοεμβρίου 2023