Θρήνος στις Καρυές Δομοκού για τον 41χρονο που κάηκε στο αυτοκίνητό του

Ο άτυχος άνδρας ήταν από τις Καρυές Δομοκού και πήγαινε να επισκεφθεί την αρραβωνιαστικιά του στη Θεσσαλονίκη όταν ενεπλάκη σε φρικτό τροχαίο στη Λεπτοκαρυά. Μαύρη πρωτομηνιά για το χωριό Καρυές και το Δήμο Δομοκού από την είδηση της απώλειας 41χρονου, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στο 417ο χιλιόμετρο της ΕΟ Αθηνών – […]

1 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο άτυχος άνδρας ήταν από τις Καρυές Δομοκού και πήγαινε να επισκεφθεί την αρραβωνιαστικιά του στη Θεσσαλονίκη όταν ενεπλάκη σε φρικτό τροχαίο στη Λεπτοκαρυά.

Μαύρη πρωτομηνιά για το χωριό Καρυές και το Δήμο Δομοκού από την είδηση της απώλειας 41χρονου, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στο 417ο χιλιόμετρο της ΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λεπτοκαρυάς.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε με ταχύτητα πάνω σε ρυμουλκούμενο φορτηγού που προπορευόταν.

Από τη σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα ο οδηγός να απανθρακωθεί μέσα σε αυτό πριν προλάβουν διερχόμενοι οδηγοί να προσφέρουν την παραμικρή βοήθεια. Ανασύρθηκε με την επέμβαση των πυροσβεστών που έφτασαν στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην μικρή κοινωνία των Καρυών, αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο αφού ο 41χρονος ήταν εξαιρετικά αγαπητός. Σύμφωνα με πληροφορίες ταξίδευε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επισκεφτεί την κοπέλα του με την οποία πρόσφατα είχε αρραβωνιαστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Ιουνίου 2024