Καλλιεργούσε δενδρύλλια χασίς στο σπίτι του 61χρονος

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας & Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη το Σάββατο 12 Αυγούστου, το μεσημέρι, στην περιοχή Πολιτικά Ευβοίας, μία 59χρονη, η οποία κατηγορείται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (κατοχή – καλλιέργεια). Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δράση της και έκαναν έφοδο στο σπίτι της, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν […]

14 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας & Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη το Σάββατο 12 Αυγούστου, το μεσημέρι, στην περιοχή Πολιτικά Ευβοίας, μία 59χρονη, η οποία κατηγορείται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (κατοχή – καλλιέργεια).

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δράση της και έκαναν έφοδο στο σπίτι της, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην αυλή  13 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,70 έως και 2,20 μέτρων, καθώς και τρία αποξηραμένα φυτά κάνναβης.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Μαΐου 2024