Νεκρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έγκυος 31 ετών

Όπως ισχυρίζονται οι συγγενείς της που την μετέφεραν στο νοσοκομείο, έπεσε από την καρέκλα στο σπίτι της. Μία ανεξήγητη τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας στην Χαλκίδα, με 31 ετών γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος έξι μηνών. Η γυναίκα έχασε τη ζωή της, ενώ νεκρό είναι και το έμβρυο. […]

6 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Όπως ισχυρίζονται οι συγγενείς της που την μετέφεραν στο νοσοκομείο, έπεσε από την καρέκλα στο σπίτι της.

Μία ανεξήγητη τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας στην Χαλκίδα, με 31 ετών γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος έξι μηνών. Η γυναίκα έχασε τη ζωή της, ενώ νεκρό είναι και το έμβρυο. Το τραγικό συμβάν έγινε στη πυλωτή του σπιτιού όπου διέμενε η 31χρονη με τον αρραβωνιαστικό της.

Κάτω από άγνωστες και αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 31χρονη έπεσε από την καρέκλα που καθόταν και τραυματίστηκε θανάσιμα, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της πτώσης.

Η 31χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε εκτός από τον θάνατό της και του εμβρύου που κυοφορούσε.

Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στο σπίτι βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκίδας, οι οποίοι ελέγχουν τον χώρο και διερευνούν τα αίτια του θανάτου της άτυχης νέας. Όπως λένε πρόκειται για ένα πολύ περίεργο περιστατικό και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν διερευνώνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Σεπτεμβρίου 2023