Οι Αρτακινοί τίμησαν την Μνήμη της Παναγίας

Και φέτος η Ν. Αρτάκη τίμησε με την παρουσία των κατοίκων της, την Απόδοση της Κοίμησης της Θεοτόκου. Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φανερωμένης, με την παρουσία του Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσοστόμου, πολλών αρχιμανδριτών και ιερέων, καθώς και πλήθος κόσμου, οι πιστοί δοξολόγησαν τη μνήμη της Θεοτόκου. Το παρόν έδωσαν και ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος […]

23 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Και φέτος η Ν. Αρτάκη τίμησε με την παρουσία των κατοίκων της, την Απόδοση της Κοίμησης της Θεοτόκου. Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φανερωμένης, με την παρουσία του Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσοστόμου, πολλών αρχιμανδριτών και ιερέων, καθώς και πλήθος κόσμου, οι πιστοί δοξολόγησαν τη μνήμη της Θεοτόκου.

Το παρόν έδωσαν και ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης, (και ακολουθούν στη φωτό) ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός, οι περιφ. Σύμβουλοι Δημ. Βουρδάνος, Ευάγγ. Κούκουζας και Γ. Κελαϊδίτης , ο πρ. Δήμαρχος Θαν. Ζεμπίλης, ο αντιδήμαρχος Ν. Αρτάκης  Ν. Γεωργαλάς(πίσω), ο πρ. πρόεδρος της ΔΕΣΦΑ και πολιτευτής Βας. Δεμερτζής κ.ά.

Η περιφορά της εικόνας κατέληξε στο λιμάνι της πόλης όπου ο Μητροπολίτης απηύθυνε μήνυμα προς τους πιστούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Σεπτεμβρίου 2023