Στην κοινότητα Μακρυρράχη τσιγγάνοι έκαναν επίδειξη χαλιών και πήραν 3.000 ευρώ από ηλικιωμένο

Παρέσυραν τον συνταξιούχο, ο οποίος αντιλήφθηκε την κλοπή αφού είχαν απομακρυνθεί οι δράστες Μια ολόκληρη οικογένεια τσιγγάνων που προσποιούνταν τους πλανόδιους πωλητές χαλιών συμμετείχε στο… «μάδημα» ενός ανυπεράσπιστου συνταξιούχου, την ώρα που του έκαναν δήθεν επίδειξη των προϊόντων τους μέσα στο σπίτι του στην κοινότητα Μακρυρράχη του Δομοκού! Οι δράστες έφτασαν με ένα αγροτικό φορτηγάκι […]

20 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Παρέσυραν τον συνταξιούχο, ο οποίος αντιλήφθηκε την κλοπή αφού είχαν απομακρυνθεί οι δράστες

Μια ολόκληρη οικογένεια τσιγγάνων που προσποιούνταν τους πλανόδιους πωλητές χαλιών συμμετείχε στο… «μάδημα» ενός ανυπεράσπιστου συνταξιούχου, την ώρα που του έκαναν δήθεν επίδειξη των προϊόντων τους μέσα στο σπίτι του στην κοινότητα Μακρυρράχη του Δομοκού!

Οι δράστες έφτασαν με ένα αγροτικό φορτηγάκι χρώματος ασημί στο σπίτι του ηλικιωμένου και τον πλεύρισαν με το πρόσχημα ότι θα του έδειχναν το εμπόρευμά τους. Ο άτυχος άνδρας «τσίμπησε» το δόλωμα, αλλά ήταν αδύνατο να ελέγξει όλους τους πλανόδιους που είχαν μπει στο σπίτι του. Έτσι, δεν πήρε είδηση αυτόν που τρύπωσε στο υπνοδωμάτιό του.

Τα μέλη της οικογένειας έφυγαν με τις τσέπες γεμάτες με… 3.000 ευρώ, χωρίς ο άτυχος συνταξιούχος να το αντιληφθεί! Μόλις διαπίστωσε ότι οι οικονομίες ολόκληρης της ζωής του είχαν κάνει φτερά, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες και ελέγχους σε ύποπτα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή. Ωστόσο, δεν κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

30 Σεπτεμβρίου 2023