Τετραήμερο προσκύνημα στην Παλαιά Αρτάκη της Μικράς Ασίας της Ι. Μητρόπολης  Χαλκίδας

Από την Ι. Μητρόπολη Χαλκίδος ανακοινώθηκε ότι οι Ιεροί Ναοί Αγίου Δημητρίου και Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος, με την ευλογία και την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, διοργανώνουν, από 21 έως 24 Αυγούστου 2017, τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Παλαιά Αρτάκη της Μικράς Ασίας, με αφορμή την πανήγυρη της ερειπωμένης παλαιάς Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης […]

2 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Από την Ι. Μητρόπολη Χαλκίδος ανακοινώθηκε ότι οι Ιεροί Ναοί Αγίου Δημητρίου και Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος, με την ευλογία και την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, διοργανώνουν, από 21 έως 24 Αυγούστου 2017, τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Παλαιά Αρτάκη της Μικράς Ασίας, με αφορμή την πανήγυρη της ερειπωμένης παλαιάς Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης στην χερσόνησο της Κυζίκου, σύμφωνα με το πρόγραμμα:

1η Ημέρα (21-8-2017): Ώρα 7.00 π.μ. αναχώρηση από Χαλκίδα για Κομοτηνή, με ενδιάμεσες στάσεις. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος.

2η Ημέρα (22-8-2017): Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα ελληνικά σύνορα, στάση στα Duty free, συνεχίζουμε να περάσουμε και τα τουρκικά. Φτάνοντας στο Ecebat θα πάρουμε το ferry για Τσανάκαλε. Θα επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο της ιστορικής Τροίας. Αναχώρηση για Αρτάκη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και βόλτα στην παραλία της Αρτάκης.

3η Ημέρα (23-8-2017): Αναχώρηση για την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης. Πατριαρχική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου. Μετά την Θεία Λειτουργία, αναχώρηση για την Ξάνθη.

4η Ημέρα (24-8-2017): Πρωινό και αναχώρηση για Χαλκίδα με τις απαραίτητες στάσεις.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 260 ευρω

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Ιουλίου 2024