Τους «χρυσούς» αθλητές του ΑΚΟΛ τίμησε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε πρόσφατα η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×400μ. εφήβων του ΑΚΟ Λιβαδειάς καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο μετά από μια εκπληκτική παρουσία σταματώντας το χρονόμετρο στο 3:23.62 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που έγινε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Κατερίνης. Την ομάδα του ΑΚΟΛ αποτελούταν οι: Αλέξανδρος Μπαλτσιώτης, Σπύρος Μπενέτος, […]

2 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε πρόσφατα η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×400μ. εφήβων του ΑΚΟ Λιβαδειάς καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο μετά από μια εκπληκτική παρουσία σταματώντας το χρονόμετρο στο 3:23.62 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που έγινε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Κατερίνης.
Την ομάδα του ΑΚΟΛ αποτελούταν οι: Αλέξανδρος Μπαλτσιώτης, Σπύρος Μπενέτος, Γιώργος Κωτσόπουλος και Κωνσταντίνος Ευταξίας, και η επίδοση που πέτυχαν ήταν η καλύτερη στους εφήβους σε επίπεδο συλλόγων για το 2017.
Για την ξεχωριστή αυτή διάκριση, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά υποδέχθηκε στο Διοικητήριο την «χρυσή ομάδα», τον προπονητή τους Δημήτρη Σκαπέτη και τον Πρόεδρο του ΑΚΟΛ Αναστάσιο Ακριδόπουλο προκειμένου να τους τιμήσει συμβολικά γι` αυτή τους την επιτυχία που ξεχωρίζει την πόλη της Λιβαδειάς αλλά γενικότερα την Βοιωτία.
«Τιμούμε την προσπάθεια και την επιτυχία των αθλητών του ΑΚΟΛ καθώς επίσης τον προπονητή τους και την διοίκηση του Ομίλου. Οι αθλητές του ΑΚΟΛ πέτυχαν μία πρωτιά που μας έκανε όλους τους υπερήφανος, παράλληλα τα παιδιά τα παιδιά έστειλαν προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της αγωνιστικότητας, ποτέ πρέπει να το βάζουμε κάτω και πάντα να αγωνιζόμαστε για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο πρωταθλητισμός είναι «βαρύς», απαιτούνται θυσίες και κόπος, οι αθλητές αφιερώνουν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους σ’ αυτό προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δείχνουν όμως ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν το θέλουμε πάρα πολύ. Συγχαρητήρια στους αθλητές, τον προπονητή και τον ΑΚΟΛ», τόνισε σε δηλώσεις της η Φανή Παπαθωμά.
Οι αθλητές από την πλευρά τους μίλησαν για την προσπάθεια που καθημερινά καταβάλλουν εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα και σημείωσαν χαρακτηριστικά: «Απέδωσαν οι κόποι μας, ευχαριστούμε τον προπονητή μας που πίστεψε σε εμάς και μας προετοίμασε να φτάσουμε μέχρι εδώ καθώς και τον Όμιλο που μας στηρίζει. Περάσαμε αρκετές δυσκολίες αυτή τη χρονιά, είχαμε και εξετάσεις ωστόσο καταφέραμε και πήραμε μία χρυσή νίκη που ανέδειξε τον σύλλογο και γενικότερα την Λιβαδειά».
Συμβολικά, η κ. Παπαθωμά πρόσφερε στους αθλητές απ` ένα συλλεκτικό βιβλίο για τη Βοιωτία και τους θησαυρούς της και δήλωσε σταθερός σύμμαχός τους σ` ο,τι μπορεί να συμβάλλει για την πρόοδό τους στις αθλητικές τους επιδόσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαΐου 2024