Έπιασαν κλέφτη καλωδίων χαλκού οι απολυμένοι εργάτες των Τσιμέντων Χαλκίδας

Απόπειρα κλοπής καλωδίων χαλκού εξουδετερώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 24 Αυγούστου από ομάδα απολυμένων εργατών, οι οποίοι επί τεσσεράμισι χρόνια περιφρουρούν τις εγκαταστάσεις του κλειστού εργοστασίου των “Τσιμέντων Χαλκίδας”. Οι εργάτες εντόπισαν στο χώρο του εργοστασίου σωρό συσκευασμένων καλωδίων χαλκού έτοιμων για κλοπή, κι ύστερα από πολύωρες έρευνες βρήκαν και ακινητοποίησαν έναν από τους […]

27 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Απόπειρα κλοπής καλωδίων χαλκού εξουδετερώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 24 Αυγούστου από ομάδα απολυμένων εργατών, οι οποίοι επί τεσσεράμισι χρόνια περιφρουρούν τις εγκαταστάσεις του κλειστού εργοστασίου των “Τσιμέντων Χαλκίδας”.

Οι εργάτες εντόπισαν στο χώρο του εργοστασίου σωρό συσκευασμένων καλωδίων χαλκού έτοιμων για κλοπή, κι ύστερα από πολύωρες έρευνες βρήκαν και ακινητοποίησαν έναν από τους δράστες.

Ο δράστης , μαζί με τα σύνεργα του, παραδόθηκε από τους εργάτες στην Αστυνομία και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας όπου κρατήθηκε . Οι υπόλοιποι δράστες, παρά τις έρευνες που συνεχίστηκαν μέχρι τις πρωινές ώρες δεν εντοπίστηκαν.

Μήνυση κατά των δραστών υπέβαλε ο Διευθυντής του εργοστασίου. Στη φωτογραφία φαίνονται τα καλώδια κρεμασμένα από τους εργαζόμενους συμβολικά στην είσοδο του εργοστασίου.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας, αφού περιγράφει τα γεγονότα, τονίζει ότι: ” Να σημειώσουμε ότι τους τελευταίους μήνες έχουν κλαπεί εκατοντάδες μέτρα παρόμοιων καλωδίων χωρίς ωστόσο να έχουν συλληφθεί οι δράστες.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024