Συνελήφθη ο ληστής των ταξιτζήδων με το μαχαίρι στην Ν. Αρτάκη

Συνελήφθη 34χρονος έλληνας στη Νέα Αρτάκη, για ληστεία και απόπειρα ληστείας, σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη την Κυριακή το βράδυ στην Νέα Αρτάκη, ένας 34χρονος, για διάπραξη ληστείας και απόπειρας ληστείας, σε βάρος δύο οδηγών ΤΑΧΙ. Ειδικότερα, τις βραδινές ώρες της Τετάρτης […]

21 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνελήφθη 34χρονος έλληνας στη Νέα Αρτάκη, για ληστεία και απόπειρα ληστείας, σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη την Κυριακή το βράδυ στην Νέα Αρτάκη, ένας 34χρονος, για διάπραξη ληστείας και απόπειρας ληστείας, σε βάρος δύο οδηγών ΤΑΧΙ.

Ειδικότερα, τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 16 Αυγούστου σε περιοχή της Χαλκίδας, ο δράστης, μεταφερόμενος ως επιβάτης από οδηγό ΤΑΧΙ, απείλησε με μαχαίρι τον οδηγό του οχήματος και κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των σαράντα ευρώ.

Επιπλέον, χθες Κυριακή, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Νέας Αρτάκης, επιβιβάστηκε ως επιβάτης σε ΤΑΧΙ, απείλησε με μαχαίρι τον οδηγό του, πλην όμως αυτός αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή χωρίς να πάρει κάτι.

Μετά από διερεύνηση των δύο περιπτώσεων και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο δράστης εντοπίστηκε, ομολόγησε τις πράξεις του και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024